Peruskurssit:

Peruskursseja sekä lajinäytöksiä järjestetään yleensä keväisin ja syksyisin. Kursseista ja näytöksistä pyritään tiedottamaan ajoissa eri ilmoitustauluilla ja tietenkin nettisivuillamme. Näytöksissä esitellään Han Moo Do:n eri osa-alueet ja katsojille annetaan myös hieman makua otteluista, itsepuolustusnäytöksestä, ja tietenkin murskauksista. perusskursseille voi ilmoittautua näytöksissä, puhelimitse vetäjille tai tulemalla suoraan kurssin harjoituksiin. Harjoituksissa voi käydä kokeilemassa muutaman kerran ja päättää vasta sitten ryhtyykö lajia harrastamaan.

Peruskurssin hinta on 80 €. Se kestää n.3 kk, jonka jälkeen siirrytään jatkokurssille. Uusien harrastajien varusteiksi harjoituksissa riittää normaalit sisäliikunta varusteet, kenkiä ei tarvita, vaan harjoituksissa ollaan paljain jaloin. Kurssin päätyttyä pidetään ensimmäinen vyökoe sekä vastatekniikka I ja II-leirit. Tällöin harrastajalla on mahdollisuus ostaa puku sekä ensimmäinen vyö.

Peruskurssilla keskitytään peruskunnon kohottamiseen ja perustekniikoiden opetteluun. Kurssille tullessa ei siis tarvitse olla huippukunnossa entuudestaan. Harjoituksista pyritään tekemään kaikille mieluisat tekemisen ja huumorin merkeissä. Tervetuloa mukaan!

Vyön sitomisohje (Lahden Han Moo Do:n kotisivuilla)

Copyright © 2013 Lappeenrannan Han Moo Do ry
Design by Jani Vehviläinen